Διακόσμηση δωματίου

Αυθεντική και Βιώσιμη δημιουργία: Urban Nature Culture

Αυθεντική και Βιώσιμη δημιουργία: Urban Nature Culture

Τι είναι αυτό που μας κάνει να αποφασίσουμε αν θα αγοράσουμε ένα προϊόν; Ποια είναι τα κριτίρια που σκεφτόμαστε; Κάποιοι από τους παράγοντες που μπορεί να αναλογιστούμε είναι: η τιμή του, το πόσο ποιοτικό φαίνεται, το word of mouth, η αισθητική του κλπ.

Κάποιοι άλλοι παράγοντες όμως που έχουν αρχίσει να είναι ιδιαίτερα σημαντικοί τα τελευταία χρόνια, είναι το αντίκτυπο του προϊόντος αυτού στον πλανήτη αλλά και στην κοινωνία, η μοναδικότητα και αυθεντικότητα του. Αυτό ακριβώς σκέφτηκε και η δημιουργός της "Urban Nature Culture Amsterdam", Anne Marie Hermans

Vase Spada Sand - Urban Nature Culture

Urban Nature Culture Amsterdam Επιτραπέζιο φωτιστικό Επιτραπέζιο Φωτιστικό Hikari Large Πήλινο/Μετάξι Άσπρο Ø22.5x55 cm Urban Nature Culture Amsterdam

 

Έμπνευση από όλο τον κόσμο και βιωσιμότητα

Από μικρή ηλικία, η Anne έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, βρίσκοντας ομορφιά και θησαυρούς σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Της αρέσει να εμπνέετε από εφευρετικά μυαλά και τα απίστευτα προϊόντα που μπορούν να δημιουργήσουν. Ταυτόχρονα πιστεύει ότι η φροντίδα για το μέλλον του κόσμου μας, της φύσης και των κατοίκων της, μπορεί να επιτευχθεί μόνο κοιτάζοντας τον εαυτό μας. Η αλλαγή βρίσκεται μέσα μας. 

Κάποιοι από τους τρόπους που η "Urban Nature Culture Amsterdam" συνεχώς προκαλεί τον εαυτό της, για το πως μπορεί να φροντίσει τον πλανήτη μας και στους κατοίκους του, είναι καταβάλλοντας δίκαιους μισθούς στους ταλαντούχους τεχνίτες της, χρησιμοποιώντας νέες και φιλικές προς τον πλανήτη πηγές και ανακυκλωμένες ύλες.

 

Urban Nature Cultuur pot Monte - Deens

Bijzettafel Marco
Urban Culture Amsterdam Βάζο Βάζο/Κανάτα Relaxed Κεραμικό Άσπρο 25x20.3x24 CM 101 COPENHAGEN
Urban Nature Culture Amsterdam Διακοσμητικά Σπιτιού Επιτραπέζιο Φωτιστικό Izumi Κεραμικό Άσπρο Ø31,5x31,5x14 CM Urban Nature Culture Amsterdam

 

Η "Urban Nature Culture Amsterdam" είναι μια εταιρεία εσωτερικής διακόσμησης αλλά και τρόπου ζωής. Οι συλλογές της είναι εμπνευσμένες από διαφορετικές τεχνικές από όλο τον κόσμο, την αρμονία της φύσης, και την τέχνη πολλών διαφορετικών λαών. Βλέπουμε αρκετές επιρροές από το Japandi στιλ, την τάση διακόσμησης όπου τo ιαπωνικό Wabi-Sabi συναντά το σκανδιναβικό Hygge, για να βρουν την ομορφιά στην ατέλεια, τη ζεστασιά και την άνεση.

 

table lamp Angoli
Urban Nature Culture Amsterdam Βάζο Βάζο Elia Γυάλινο Πετρολ 27.5x18.5 cm Urban Nature Culture Amsterdam
Urban Culture Amsterdam Βάζο Βάζο Twisted Κεραμικό Βάζο Άσπρο Ø26.2 x 45 cm 101 COPENHAGEN
Urban Nature Culture Amsterdam Βάζο Γλυπτό Τοίχου Lungo Ecomix Εκρού 30x75x4.5 cm Urban Nature Culture Amsterdam

 

Αγκαλιάστε την ομορφιά της φύσης, δημιουργήστε ήρεμους και γαλήνιους εσωτερικούς χώρους.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα της "Urban Nature Culture Amsterdam" στο site του Hintsdeco...

 

Ανάγνωση επόμενου

Vanilla Girl Aesthetic: Η απόλυτη τάση για τους λάτρεις του μινιμαλισμού
Nuura: Ευέλικτα Σκανδιναβικά φωτιστικά για όλους τους χώρους

Αφήστε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Δωρεάν Μεταφορικά

Με αγορές άνω των 99€ για Ελλάδα ή 250€ για Κύπρο

3 Άτοκες Δόσεις

Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

Δωρεάν Αντικατοβολή

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την υπηρεσία την αντικαταβολής

Εύκολη Διαδικασία Επιστροφών

Επιστροφές εντός 14 ημερών και επιστροφή χρημάτων